DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

For at holde ubudne gæster ude fra din virksomhed – særligt om natten, hvis virksomhedens lokaler er lukkede og slukkede – kan du følge disse gode råd.

Alarmsystem

Det kan være en god idé at ansætte en elektriker, som kan få installeret et grundigt alarmsystem til din virksomhed. Dette kan fungere som en ekstra slags sikkerhed til din virksomhed, da et alarmsystem vil kunne fungere som en sikring mod indbrud i virksomheden. Du kan finde et godt alarmsystem til din virksomhed her.

Sikring af døre, porte og vinduer

Sørg for at virksomhedens døre og vinduer sikres. Mange tyves foretrukne adgang til en virksomheds lokaler er ved at bryde porte, døre og vinduer op. Derfor er det smart at komme en potentiel tyv i forkøbet, ved at sørge for at anskaffe nogle gode og stærke låse, og eventuelt også montere en ekstra lås på dørene. I denne forbindelse kan du eventuelt vælge at portene og dørene i virksomhedens lokaler skal sikres med nogle låse, som automatisk bliver låst, når der er fyraften, samt som automatisk låser op igen, når du og dine medarbejdere møder ind igen om morgenen.

Brug udvendig belysning

Dette kan genere potentielle tyve – særligt hvis der også er følere, sådan at lyset bliver tændt, hvis nogen nærmer sig virksomhedens lokaler. Desuden kan både naboer og forbipasserende på denne måde nemmere se, om der er nogen, som er i færd med at tiltvinge sig adgang til bygningen, hvorved de hurtigt kan slå alarm.

Nabo-hjælp

Forebyg indbrud ved at være sikker på, at nogen holder øje med din virksomhed, når du og dine medarbejdere ikke er til stede i virksomhedens lokaler. Hvis der, nær din virksomheds lokaler, er andre virksomheder placeret, kan det endvidere være en god idé at tale med dem, sådan at I kan aftale, at I holder et vågent øje med hinandens virksomheder og derved forebygge eventuelle indbrud.