DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Synes du også, at det er irriterende, at dit pandehår falder sammen i løbet af dagen? Der findes heldigvis en løsning, som ikke bare er effektiv; den er også utroligt nem. Se her, hvordan du gør.

Pandehår var en af de største trends sidste år, og det har fortsat i 2017. Hvis du er en af dem, der render rundt med pandehår, så kender du garanteret til, at det kan være svært at holde det pænt i løbet af dagen.

Der er dog heldigvis et trick, du kan anvende, hvis du vil sikre, at din frisure holder. Tricket er nemt, og du skal kun bruge to produkter, som du højst sandsynligt allerede har derhjemme.

Hvilke produkter skal jeg bruge?

De eneste produkter, du skal bruge, er tørshampoo og en ny tandbørste, som kun skal bruges til håret. Det skal altså hverken være en brugt tandbørste eller én, du har tænkt dig at bruge på et andet tidspunkt.

Hvordan gør jeg?

Tag tørshampooen og spray den ud på tandbørsten. Kør den efterfølgende gennem pandehårets rødder.

Du kan se, hvordan du gør, i videoen herover. Det er virkelig et nemt trick, som kan være med til at holde dit flot pandehår i løbet af dagen. Start med at gøre det om morgenen, og hvis dit pandehår begynder at blive filtret eller falde sammen, skal du bare gentage processen endnu en gang hen på eftermiddagen.

Brug også andre hårprodukter

Det er altid en god idé, hvis du holder dine hårprodukter til et minimum, men sørg for at du har et par mærker, du holder dig til. Eksempelvis Mila Nila, som producerer fantastiske hårprodukter, der høster gode anmeldelser og stor anerkendelse i både ind- og udland.

Har du nogle tips, som kan give flot og glansfuldt hår her i sommertiden? Del dem med os herunder.