DEL
Lagerhotel

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der fines ikke noget, der er mere besværligt, end hvis du bor i en lejlighed, hvor der ikke er mange kvadratmeter at gøre godt med. Hvis det er tilfældet hjemme hos dig, så bare rolig – der er masser af ting, du kan gøre, som vil skabe mere plads, selvom du ikke har det helt store gulv at boltre dig på. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du skaffer dig selv og din familie mere plads.

Hold loppemarked

En god idé er at holde et loppemarked, hvor du kan sælge de ting, som du alligevel ikke bruger. Det er ikke, fordi du skal sælge alt det, du ejer, men det vil være en god idé, hvis du sikrer, at du ikke har nogle ting, som nærmest ikke bliver brugt.

For hvis du bare lader dem stå, vil det være anledning til stress, og sådan er der så meget – lad være med at gemme på ting, fordi du bare gerne vil gemme dem. Har du ikke brugt dem inden for det seneste år, er der ingen grund til at beholde dem.

Hvis du har nogle tunge ting, der fylder, så kan du få en flyttemand til at komme og hente dem. Det koster en smule, men du vil få mere ud af det, end du umiddelbart skulle gå og tro.

Lev mere minimalistisk

Ønsker du at gøre noget godt for dig selv og din familie, så kan du med fordel sælge eller give nogle af dine ting væk – men hvis du vil gøre noget ekstra godt, så begynd at leve mere minimalistisk. Der er ingen grund til at gemme på en masse ting, der alligevel ikke betyder noget for dig. Det vil der ikke komme noget godt ud af, og hvis du lever minimalistisk vil du også nemmere kunne tage ud at rejse i lang tid ad gangen.