DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er ved at være koldt udenfor, og det betyder, at det er ved at være på tide, at du begynder at spekulere i, hvordan du sparer på varmen, så du skal bruge mindst muligt penge på det. Her får du et par gode tips til, hvordan du sparer på varmeregningen.

Luk for varmen: Når det er koldt udenfor, er det en god idé, hvis du lukker for sommervarmen. Dine vinduer har garanteret en funktion, der hedder sommerluk, der betyder, at der kan komme ekstra luft ind. Det skal der ikke om vinteren, hvor det jo er koldt. Sørg for, at du lukker for sommerluk – så sparer du på pengene.

Skru ned for varmen, hvis du har gæster: Hvis der er mange personer i et rum, genereres der meget varme. Hvis du i forvejen har det varmt, er det en god idé, at du beslutter dig for at slukke for varmen, når du har gæster på besøg. Der er mange gode grunde til, at det er en god idé, men den vigtigste er, at der alligevel genereres varme, når der er mennesker, og derfor er det altså en god idé, hvis du lader være med at tænde for dine radiatorer.

Få installeret et pillefyr: Får du installeret et pillefyr, er der mange penge at spare. Det er der af mange årsager, og ikke mindst er det rigtig smart, såfremt du har lyst til at spare mange penge – men du sparer også miljøet for unødvendig belastning, hvilket helt klart også er værd at tage med i dine overvejelser.

Læg et tæppe i din sofa: Når du har et tæppe i sofaen, er det en god idé, at du bruger det. Det er det, fordi du, hvis du har et hyggetæppe liggende ved siden af dig, kan holde varmen på trods af, at det er koldt i vejret.