DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Eftersom sommeren nærmere sig, og bikinisæsonen følger trop, så er det tid til at komme i form. Men når man har for mange undskyldninger for ikke at gå i fitnesscentre, så må fitnesscenteret komme til dig. Et squat rack giver dig et godt udgangspunkt for dit eget træningscenter derhjemme, da det kan hjælpe med at holde alt dit træningsudstyr, og det giver dig også et godt udgangspunkt for at lave alle øvelserne korrekt.

Et squat rack multifunktionelt, så det kan bruges til mere end bare squat øvelser. Det kan også bruges til bænkpres og military press. Dog skal det så siges, at bare lave selve squat øvelsen træner ikke kun dine lår, det træner stort set alle dine muskler fra nakken og ned. Så hvis du er klar til at komme i gang, så kan du kan finde dit næste, smarte squat rack her, samt en masse gode tips.

Træning for sundhedens skyld

Der kan være mange grunde til at træne. Man kan gøre det for sit mentale velbefindende, for sit udseende eller for din sundhed.

Det siges generelt, at man forbrænder flere kalorier ved at udføre cardio, hvilket f.eks. kan være løb. Men styrketræning er bedre i det lange løb, for eftersom du opbygger flere muskler, så forbrænder du mere, selv når du ikke træner. Muskler kræver nemlig energi at vedligeholde, selv når du ikke laver noget.

God mad efter en hård workout

Når man træner, er der mange ting udenfor selve træningen, der også er vigtige, såsom hvor man får sin energi fra. Når kroppen har trænet, så har den nedbrudt musklerne, og de skal selvfølgelig opbygges igen. Og når man har haft en god træning, så kan man godt tillade sig at spise noget lækkert, såsom amerikanske pandekager, som du kan finde opskriften på her.