DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Hvis du synes, at din indretning er kedeligt, eller at den mangler noget, så er det bestemt ikke svært at lave om på det. Faktisk kan du meget nemt lave forskellige ændringer, der giver din indretning mere karakter og personlighed. Det kræver bare, at du ved hvordan. Derfor får du nogle forskellige tips til det her.

Kom rigtig langt med en klat maling

Ligegyldigt hvad du begynder at male, kan det lynhurtigt ændre fuldstændig karakter. Derfor er det enkel og hurtig metode til forandring i din indretning. Hvis du f.eks. maler dine vægge i en ny farve, vil det give et rum helt ny karakter. Du kan også male dine gamle møbler, hvis du synes, at de er for kedelige. Hvis du f.eks. har en gammel kommode stående, som du egentlig gerne vil smide ud, kan du i stedet male den og give den nyt liv.

Der er mange mennesker, der er lidt bange for at begynde at male deres vægge f.eks., men det er der ingen grund til. Hvis ikke du er tilfreds med resultatet, kan du altid male det om igen. Men når du finder den helt rigtige farve, vil du til gengæld også blive rigtig glad for det.

Udnyt dine vægge bedre

Når du skal gøre din indretning mindre kedelig, skal du forsøge at udnytte hvert et hjørne i dit hjem. Der skal ikke være for mange tomme og bare steder. Fire hvide vægge uden noget på, er f.eks. sjældent ret personligt eller spændende. Du kan bruge dine vægge til meget mere, end du måske lige tror. Du kan f.eks. hænge hylder op på dine vægge, lave en hel væg fyldt med billeder, hænge en opslagstavle op, hænge et stort spejl op eller sætte nogle lamper på dine vægge. Hos Wallshop kan du finde rigtig mange forskellige ting, der kan pifte dine vægge op.