DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Kommer der snart et nyt medlem til familien, eller skal dine børn til at have hver deres værelse? Uanset årsagen til at du skal indrette et nyt børneværelse, er det et rigtig hyggeligt projekt. Du behøver nemlig ikke tænke så meget. Det vigtigste er i virkeligheden bare, at det er hyggeligt, og at der er alt det, der er nødvendigt på et børneværelse.

Start med det helt basale

Hvis du skal indrette rummet helt fra ny, kan du starte med at koncentrere dig om noget af det, der danner rammerne for rummet, nemlig gulv, lofter og vægge. Hvad angår især gulvet, er det smart at gå efter en praktisk løsning. Det er ikke sikkert, at et lyst gulvtæppe, vil være det smarteste på et børneværelse. Der vil et mørkt tæppe eller et trægulv måske være mere praktisk.

Tænk på opbevaringsmuligheder

Der skal være plads til mange ting såsom legetøj på et børneværelse. Det kan hurtigt komme til at fylde overalt. Det må gerne rode med legetøj på et børneværelse, men hvis du vil have nemt ved at rydde det hele op en gang imellem, skal du tænke på gode opbevaringsmuligheder, når du indretter. Du kan f.eks. vælge et højskab, hvor alt kan ligges ind eller nogle store og åbne plastkasser langs væggen, hvor alt kan ligges ned.

Pynt op med fine ting og sager

Godt nok må et børneværelse gerne være praktisk, men det skal også være rigtig hyggeligt. Det kan du sørge for ved at pynte op med diverse fine ting. Hos Børnenes Kartel forhandler de f.eks. Sebra babyudstyr, som er fine træbogstaver til væggene, hæklede bamser, sengerande, plakater, legegulv og meget mere. På et børneværelse må der gerne være mange forskellige ting at kigge på, for det gør det kun mere spændende for dit barn.