DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Hvis du (som de fleste andre) er træt af at modtage en tårnhøj varmeregning, når du begynder at skrue op for varmen, så bør du spidse øre – eller øjne; du læser, trods alt. Her får du nemlig 4 uundværlige lifehacks til, hvordan du skruer op for varmen og ned for varmeregningen.

#1: Fjern møblerne fra radiatoren

Hvis du placerer dine møbler foran radiatorerne, så blokerer du for varmen. Det betyder, at radiatoren skal bruge unødvendig energi på at opvarme din bolig, og derfor vil det hurtigt komme til at koste dig dyrt, når du skal opvarme din bolig.

#2: Installér et pillefyr

Dette er ikke et lifehack, du sådan lige kan implementere. Det er et lifehack, der både kræver nogle penge og noget forberedelsestid, men det vil give dig pengene mange gange igen. Installér et Blackstar Plus-pillefyr, og du vil kunne skære helt op til 70% af din varmeregning.

#3: Gå uldsokker

Et nemt, lille trick du kan bruge, hvis du gerne vil spare lidt på varmeregningen. Tag uldsokker på, når du er indenfor. Det er et godt trick, som du kan bruge, og så er det lidt hyggeligere at gå med uldsokker, fordi man rigtig kan fornemme, hvor dejligt det er at have på.

Det meste varme forsvinder ud af kroppen gennem fødderne, så derfor kan du spare mange penge, hvis du begynder at gå med uldsokker på.

#4: Samme temperatur i alle rum

Det er en god idé at have den samme temperatur i alle rum. Hvis der er et rum, der ikke er varme i, vil resten af husets radiatorer arbejde hårdere, og derfor vil det blive dyrere for dig. Det er altså en rigtig god idé, hvis du sørger for, at der er samme temperatur i alle husets rum. Også selvom der er et rum, du måske ikke bruger.