DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Folk i alle aldre bruger dagligt internettet. Facebook skal tjekkes, netbanken opdateres, og mails skal sendes. Internettet har en stor betydning i vores hverdag. Desværre er internettet også et sted, hvor mange svindlere befinder sig. Derfor er det altid vigtigt at være forsigtig, når man bruger nettet. Vil du have tre gode råd til en sikker færden på nettet? Så læs med herunder.

Modtager du et link på mail eller i en besked på Facebook, bør du altid være påpasselig. Links kan være inficeret med virus. Er du usikker på, om du skal åbne linket? Spørg evt. afsenderen hvad linket indeholder. Modtager du et link fra en ukendt afsender, bør du blot slette beskeden.

Hav sikre IT-systemer i firmaet

Mange virksomheder oplever desværre udefrakommende angreb mod deres IT-systemer. Derfor er det vigtigt, at firmaets IT-systemer er opdaterede og har en høj sikkerhed. Det kan være uigennemskueligt selv at skulle opsætte IT-systemerne. Derfor vælger mange firmaer at benytte sig af IT-outsourcing. Vil du lære mere om IT-outsourcing? Besøg Fiks ITs hjemmeside hvor du kan læse meget mere om fordelene ved IT-outsourcing.

Køb fra troværdige hjemmesider

E-handlen er de seneste år eksploderet. På nettet finder du alt mellem himmel og jord. Det benytter rigtig mange mennesker sig af. Desværre oplever mange også at betale for varer som aldrig kommer. For at undgå dette bør du kun købe varer fra troværdige hjemmesider. Gå efter hjemmesider med e-handelsmærket så du er sikker på, at webshoppen er sikker at handle fra. Alternativt bør du sikre dig, at virksomhedens oplysninger er at finde på hjemmesiden. Tjek at virksomhedens cvr.nr., tlf.nr. og kontaktadresse er noteret. På den måde kan du altid komme i kontakt med virksomheden i tilfælde af, at din vare ikke dukker op.