DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Mænd og kvinder er forskellige, det kommer man ikke uden om, lige meget hvor meget man vil tale om kønsroller og ligestilling. Dette er dog ikke et indlæg om, at man skal smide dobbeltsengen ud, som en form for statement omkring ligestilling, eller at man ikke skal sove tæt på sin elskede. Det handler ganske enkelt om, at mænd og kvinder ER forskellige og har forskellige behov. Det er de færreste par, der er identisk i størrelse, og i mange tilfælde vil manden være både større og tungere end kvinden.

Det betyder i langt de fleste tilfælde også, at man ikke har det samme behov til den madras man ligger på. Alligevel så vælger rigtig mange par, at have en dobbeltseng, hvor man ligger på den samme madras og topmadras, selvom der kan være stor forskel på, hvilken type af madras man egentlig har brug for.

Hvis du er på udkig efter en ny continental seng så er det altså en rigtig god ide at vælge en, der består af to madrasser, og som ikke har an fælles topmadras. At have en seng der passer til ens krop, har nemlig en kæmpe stor betydning for hvordan man sover.

Jo bedre man sover, jo mere udhvilet er man også. Er man udhvilet er man generelt i bedre humør, end hvis man har sovet dårligt. At skifte den traditionelle dobbeltseng ud med to madrasser kan derfor reelt set være det bedste i kan gøre for jeres forhold.